Andreea Stroe, articol de colecție: Cum promitea guvernul că face autostrăzi

Andreea Stroe
Andreea Stroe

Jurnalista Andreea Stroe de la Antena 3 a publicat o fotografie a unui articol din presa românească ce arată modul în care politicienii au păcălit cetățenii în permanență în chestiunea construcției de autostrăzi.

Artocolul publicat pe pagina de Facebook a jurnalistei Andreea Stroe este dintr-un ziar, probabil Evenimentul Zilei, din 1995 și vorbește despre promisiunile guvernului de atunci condus de Nicolae Văcăroiu. Potrivit articolului, autostrada București Ploiești era abia finalizată și executivul promitea să ajungă cu aceasta la Brașov în doi ani. "Distanța Brașov - București o vom parcurge în două ore", scria jurnalista plină de speranță.

Realitatea este că acum, la aproximativ 23 de ani de la acel articol de presă, între Ploiești și Brașov nu s-a construit niciun kilometru de autostradă indiferent care guvern a promis că va face. Ba mai mult decât atât, chiar porțiunea de autostradă dintre București și Ploiești a fost deschisă circulație după șapte ani de la momentul publicării articolului care spunea că este finalizată.

Iată aici fotografia cu articolul publicat de Andreea Stroe:

 (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel