Andreea Sava: Top fructele-minune pentru siluetă

Siluetă
Siluetă

Andreea Sava a scris care sunt fructele-minune pentru sănătate și, implicit, pentru siluetă.

”Fructele sunt foarte importante pentru sănătatea organismului. E adevărat, conțin fructoză, adică zahăr, deci trebuie consumate cu grijă pentru că pot îngrășa dar, de asemenea, au multiple efecte benefice asupra organismului fiindcă sunt pline de vitamine și minerale, de care are nevoie acesta în funcționarea lui.

Iar dacă sunt mâncate corect nici nu îngrașă. Adică în prima parte a zilei, de exemplu micul dejun poate fi înlocuit cu o masă de fructe, sau ca gustare. Ideea este să le mâncați separat, la distanță de 2 ore de orice altă masă pentru că vă influențează digestia”, a scris jurnalista.

Top 5 fructe bune pentru sănătate și siluetă

1. Fructe roșii

Adică cele de pădure, rodii, capșuni etc. Bogate în fibre și antioxidanți, îmbunătățesc digestia, reduc stratul adipos, deci nu doar că nu îngrașă dar te ajută să slăbești și să lupți cu celulita, combat procesele inflamatorii și de oxidare din organism, deci încetinesc îmbătrânirea, plus că sunt foarte hrănitoare fiindcă au conținut ridicat de vitamine și minerale.

2. Avocado

3. Ananas

La ananas mă refeream când vorbeam de fructe care sunt incluse în rândul plantelor medicinale. Favorizează digestia, ajută la arderea grăsimilor și reglarea colesterolului și zahărului din sânge, este revigorant, bun antidepresiv, combate celulita și conține multe elemente antioxidante care combat îmbătrânirea. Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel