Andreea Sava: Siluetă de vis fără cură de slăbire

Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava

Andreea Sava explică ce și cum să mănânci la cină pentru o siluetă de vis fără cură de slăbire.

Când se ia cina

„Nu îți voi da o oră fixă, celebra ora 18, pentru că o consider irelevantă. Îți spun că ar trebui să mănânci ultima dată cu 4-5 ore înainte de culcare. Depinde și cât mănânci, desigur. Dacă nu reușești să te sincronizezi și ți se mai face foame aproape de culcare, bea apă”, a scris pe blogul său Andreea Sava.

Cina - ce se mănânci

„Cina trebuie să fie o masă ușoară pentru că urmează să te odihnești și nu mai ai cine știe ce activitate. Pe lângă faptul că nu mai ai pe ce să consumi caloriile respective, nici nu vei avea un somn liniștit dacă organismul este ocupat cu digestia. Plus că îți va accentua sforăitul, spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi. Mănâncă exact atât cât să te saturi. Avantajul în plus va fi că te vei trezi înfometat(ă) dimineața și vei lua un mic dejun așa cum trebuie: consistent adică. Și mănâncă încet. Vei observa că te vei sătura cu mai puține alimente.

Ce să mănânci la cină. Cât mai simplu. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, în cartea sa „Noua ordine alimentară. Şi noi ce mai mâncăm", spune că la cină n-ar trebui să lipsească proteinele animale, dar din carne slabă de preferință pește, și legumele. Nu e bine să mâncați grăsimi, brânzeturi, amidonoase sau carne grasă pentru că sunt greu de digerat și organismul le va stoca în țesut adipos. Mai simplu: vă îngrășați”, a transmis Andreea Sava.

Continuarea, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel