Andreea Sava, interviu cu un român celebru. "Drumul meu duce în SUA"

Andreea Sava a realizat un interviu cu român celebru. 

Este vorba despre Florian "Big Nasty" Munteanu. S-a născut și a crescut în Germania, părinții lui fiind români. Și, în timp ce moda este să vrei să pleci din România și să te plângi de originile tale, el este foarte mândru de faptul că este român și spune că, indiferent unde-l va duce viața, mereu se va întoarce în țara noastră.

"Eu fac box de mic. La 12 ani am avut prima luptă. Tatăl meu este responsabil pentru asta. Deși el era mai orientat spre culturism, m-a dus la box fiindcă îi plăcea mult. Am muncit mult și la 18 ani luptam deja în prima divizie din Germania. Când am terminat școala, am început să fac un mix de box cu fitness și, la un moment dat, am primit o invitație să merg la Los Angeles, pe partea de fitness. Acolo am făcut antrenamente de fitness dar și de box și tot acolo am intrat în contact cu cei de la Under Armour", a spus Florian într-un interviu acordat Andreei Sava.

[citeste si]

"Părinții mei sunt români, sunt mândru că sunt român și am zis că nu voi uita niciodată că rădăcinile mele sunt aici. În ultimul meu clip, eu am ținut neapărat să apar cu steagul României. Puteam să țin steagul Germaniei. Dar familia mea vine de aici. Vreau să duc steagul României cât mai sus și cred că și românii sunt mândri când văd că unul de-al lor reușește. (...) Drumul meu duce cu siguranță în SUA. La sfârșitul acestui an sau la începutul celui viitor plec la Los Angeles și Miami. Când vine vorba despre fitness, astea sunt locurile unde trebuie să fii. Am văzut deja, în dățile când am mai fost, că am succes acolo și vreau să fiu unul dintre cele mai de succes modele de fitness din lume", a mai zis Florian. Întregul interviu îl puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel