Andreea Sava: Cinci schimbări mici pentru o transformare spectaculoasă

Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava

Andreea Sava a scris pe blogul personal despre cum doar cinci schimbări mici te pot transforma total.  

"Dacă ești sedentar de multă vreme și te-ai obișnuit să ai o dietă dezorganizată, este foarte greu să te apuci, peste noapte, de făcut și mâncat lucrurile corecte, știu asta. Numai gândul să-ți schimbi viața complet te sperie pentru că obișnuința este a doua natură a omului.

Poți, însă, s-o faci treptat, mai întâi prin schimbări atât de simple încât aproape că nu le vei sesiza. Rezultatele, însă, vă asigur că nu vor trece deloc neobservate

Iată 5 exemple:

1. Bea un pahar de apă când ți-e foame

Și mănânci abia după jumătate de oră dacă foamea nu a trecut. La fel, dacă știi că urmează să mânânci, bea un pahar cu apă cu jumătate de oră înainte. Te va ajuta atât la hidratare, esențială pentru funcționarea organismului, dar și să mănânci mai puțin.

2. Mănâncă legume de câte ori ai ocazia

Cât mai multe. Partea minunată la ele este că nu au nicio restricție la combinarea cu alte alimente. Efectele benefice vor fi multe: contribuie la hidratare, sunt cele mai bune surse de nutrienții de care organismul duce atâta lipsa, lipsă care, în timp, se transformă în carențe pe care corpul le va transforma în pofte. 

De asemenea, sunt surse excelente de fibre care sunt foarte eficiente în reglarea tranzitului intestinal. O digestie bună aduce cu ea și o siluetă frumoasă cu mai puțin efort. În plus, nu îngrașă iar dacă vă umpleți stomacul cu ele, va rămâne mai puțin loc pentru alimentele care îngrașă", a scris Andreea Sava pe blogul personal.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel