Andreea Sava: Ce poți face ca să te asiguri că 2018 va fi un an mai bun

Jurnalista Andreea Sava, într-o postare pe blogul personal, a scris despre lucrurile "pe care poți să le faci ca să te asiguri că 2018 va fi un an mai bun".

La mine au funcționat anul trecut și intenționez să le mai aplic, precizează jurnalista. 

Evaluează ce a mers prost

Rece, analitic și fără să te minți singur(ă), stabilește tu cu tine ce nu ți-a plăcut la viața ta până acum sau din ce ți s-a întâmplat și, mai important decât atât, gândește-te, realist, care sunt cauzele. Dacă vina este la tine sau la altcineva.

Schimbă ce nu-ți place la tine

Desigur că este urmarea firească a punctului 1. Doar constatarea, în sine, nu va aduce schimbarea. Este o nebunie să faci același lucru și să aștepți rezultate diferite. Muncește mai mult, cere mai mult, poartă-te mai bine cu oamenii din jur sau, poate, dimpotrivă, nu mai fi la fel de tolerant. Există un prag peste care toleranța devine prostie.

[citeste si]

Renunță la oamenii care te dezamăgesc mereu

Nu există dezamăgire dacă nu te amăgești singur în prealabil. Bineînțeles că există și persoane care se dau peste cap să-ți câștige încrederea pentru scopuri meschine, de moment. Nu trebuie, însă, să uiți niciodată că loialitatea nu este o stradă cu sens unic. Fără reciprocitate, este doar exploatare a omului de către om. Câteodată voluntară. 

Desigur că este foarte greu să recunoști tu pentru tine că te-ai înșelat în privința cuiva, îți scade, în primul rând, încrederea în tine. Dar o greșeală devine greșeală abia atunci când refuzi să o recunoști și să iei măsuri.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel