EXCLUSIV  Andreea Sava (Antena 3), interviu. De la pasiune la succes: Nici nu mă așteptam ca blogul să aibă succes

De ziua ei, Andreea Sava își aniversează onomastica prin muncă. Pe lângă editor, producător și prezentator de analize în emisiunea ''100 de minute'' de la Antena 3, Andreea este și blogger. Aflăm de la ea cum poți face ca o pasiune să devină povestea unui blog de succes.

Cum a apărut ideea de a îți face un blog despre Nutriție?

Să-mi fac blog m-au împins de la spate niște prietene care știau că-mi place să fac mișcare, că mă interesează și lucrurile legate de Nutriție și care au văzut evoluția mea în cei 2 ani și jumătate de când mă apucasem de lucrurile astea. Eu, neavând prea mult timp, nu-mi permiteam să mă duc la sală sau la nutriționist. Așa că m-am apucat să citesc, să mă documentez, prima dată atunci când m-am decis sa slăbesc și apoi, după câteva luni, când am zis că trebuie sa fac mișcare. Știau ca eu fac doar exerciții acasă și mi-au spus că ar fi o idee bună să le împărtășesc și altora experiența mea.

(w670)

Cum reușești să împarți timpul între orele petrecute pe blog și joburile din televiziune?

Foarte greu, trebuie să recunosc. Fiind producător de TV, însă, m-am obișnuit să fiu foarte organizată. Sunt un fel de roboțel. Scriu noaptea și în weekend.

Care sunt planurile de viitor în ceea ce privește blogul?

Sincer, n-am avut niciun plan cu blogul când l-am făcut și n-am nici acum, după 6 luni. Îmi doresc doar să le placă oamenilor, să-l găsească util și să pot vorbi cât mai mult despre ceva ce-mi place foarte tare.

Cât de greu este să întreții blogul? Este el o afacere profitabilă în acest moment?

De întreținut, pentru mine nu e greu fiindcă am avut noroc de prieteni săritori și de bază. Greul nu îl duc eu. Despre profit... totul este profit în momentul de față fiindcă nici n-am făcut mare investiție în el. Cum ziceam, am avut noroc de oameni săritori. M-am bucurat mult că blogul a avut un succes la care, sincer, nici nu ma așteptăm și au venit rapid și câteva colaborări cu o firmă de echipament sportiv, cu un salon. Sincer, nu mă așteptam.

Ce sfaturi le dai celor care vor să se lanseze în lumea bloggingului?

Oricui vrea să-și facă un blog îi spun să scrie despre ceva ce-l pasionează. Este practic încă o slujbă full time, dacă vrei să-l faci cum trebuie. Dacă nu-ți place mult despre ceea ce scrii, este greu sa nu renunți, deci să scrie despre pasiunile lor și să nu cedeze.

Pentru a o cunoaște mai bine pe Andreea și pentru a intra în lumea ei, îi puteți face o vizită pe blog: http://andreeasava.ro/

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel