EXCLUSIV  Andreea Sava: Am ieșit de acolo. Nu este pentru mine

Andreea Sava
Andreea Sava

Andreea Sava, jurnalista Antenei 3, a spus la, interviurile DCNews, că nu se numără printre persoanele care urmează pași, creativitatea fiind foarte importantă pentru ea.

"Eu sunt economist. Sunt jurnalist doar prin faptul că numai asta am profesat. După ce am terminat ASE-ul, specializarea finanțe-bănci, am lucrat la bancă, după care am plecat de acolo, după care am intrat în multinațională și am ieșit de acolo. Cert este că stilul din bancă, din multinațională este același și mi-am dat că nu este pentru mine, nu sunt genul care să urmeze pași. Știai că peste un an jumătate ajungi într-o anumită poziție și vei avea un anumit salariu, peste doi ani ajungi la un alt nivel și așa mai departe. Când am întrebat ce facem ca să fim mai creativi, să fim șefi, acolo s-au încurcat puțin răspunsurile. Fără creativitate, eu nu pot continua," a spus Andreea Sava.

Școala de televiziune 

Jurnalista Antenei 3 spune că s-a specializat la o școală de televiziune, acolo unde a învățat lucruri și a întâlnit profesori cu pilde pe care și le aduce aminte și astăzi. 

"Am făcut cursuri la o școală de televiziune după ce am intrat în presă. Acolo am învățat cum să citesc un prompter, am făcut cursuri de televiziune. Acolo l-am întâlnit pe profesorul Voșoș care mi-a spus despre teoria prunelor. Un rom scutură un prun, le alege pe cele mai bune, le mănâncă, iar pe celelalte micționează după care se culcă. Se trezește, după care își dă seama că nu mai erau prune în pom. Apoi din cele rămase pe jos, se apucă și le "evaluează" din nou. Spunea el că asta facem noi în zilele în care nu avem știri, doar că acum nu mai există zile slabe, cu astfel de știri," a mai spus Andreea Sava. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel