Andreea Raicu își dorește copii, dar la momentul potrivit: „Multe femei fac copii din motive greșite"

Foto: Andreea Raicu - Facebook
Foto: Andreea Raicu - Facebook

Andreea Raicu a declarat la emisiunea „De-a Viața Ascunselea", realizată de Florentina Fântânaru, că-și dorește să aibă copii, iar acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit.

Andreea Raicu a fost invitata emisiunii „De-a Viața Ascunselea", în ediția de sâmbătă, 17 martie, cu Florentina Fântânaru. Unul dintre subiectele abordate a fost familia, respectiv copiii. Andreea Raicu a declarat că și-ar dori să aibă copii și dorește ca această dorință să se împlinească într-un mod natural, fără a grăbi lucrurile. 

„Instinctul matern există, îmi place familia, îmi plac copiii foarte tare, dar probabil, dacă se va întâmpla, se va întâmpla atunci când va dori Dumnezeu și când va considera că sunt pregătită pentru lucrul ăsta", a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu: Multe femei fac copii din motive greșite

De asemenea, invitata emisiunii „De-a Viața Ascunselea" de la Antena 3, consideră că foarte multe femei dau naștere unor copii, fiind forțate de diverși factori, un raționament complet greșit în opinia Andreei Raicu.

„Cred că foarte multe femei fac copii din motive greșite. Faptul că au ajuns la o anumită vârstă, faptul că sunt într-o relație și trebuie să facă relația să meargă, faptul că toate prietenele lor au făcut copii și cumva, cred că sunt motivele greșite pentru a face un copil", a declarat Andreea Raicu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel