Andreea Raicu, amintiri dureroase cu tatăl ei: Mă chinuiam să fac față asaltului

Andreea Raicu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, în copilărie.

"Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, ca mai toate fetițele, eram iremedialbil îndrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil.(..) Era minunat, sau cel puțîn așa îl vedeam eu. Am crescut și relația noastră de iubire a început să se schimbe.

Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubita, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luam la școală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatură... Trebuia să arăt că sunt foarte bună și că știu răspunsul la orice", a scris vedeta pe blogul personal.

"Mă chinuiam din răspunteri să fac față asaltului"

"Deși mă chinuiam din răspunteri să fac față asaltului continuu de provocări, paradoxal cea mai mică greșeală făcea ca totul să pălească, lucru care mă făcea nedemnă de dragostea mult dorită. Am crescut și această cursă a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorință fantastică de a face atât de multe. Tatăl e un suport în viața fiecărei fetițe, este acel munte solid care va fi acolo mereu, care nu se va clinti niciodată. O va apăra și proteja indiferent de ce va face, o va iubi necondiționat și o va face să se simtă cea mai bună pentru că este a lui (...)

Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. (..) O presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare", a mai scris Andreea Raicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel