Cum și-a petrecut Andreea Marin ziua de nume. De ce i-au pus părinții numele Sf. Andrei

Andreea Marin este una dintre vedetele care își serbează ziua de nume, de Sfântul Andrei. Vedeta a vorbit deschis despre familie și persoanele dragi din viața ei.

"Fiecare om din familie e plecat la cumpărături, ne strângem cu toții imediat la masă. Tare mult îmi place sentimentul ăsta de aproape iarnă. E ziua mea pe 22 decembrie și ziua fiicei mele pe 15 decembrie, așa că ultima lună a anului e plină de sărbători", a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars. 

Andreea Marin a mărturisit motivul pentru care părinții ei au ales numele Sfântului Andrei


"Sfântul Andrei era mai puțin important decât Moș Niculae, mai ales că și tatăl și bunicul meu erau Niculae și țineau la ziua asta. Ai mei păstrau tradițiile și de Crăciun, și de Paște și de Moș Niculae. Îmi doresc mult ca în fiecare căsuță să existe bucurie", a declarat vedeta.

„Îmi doresc mult ca România să simtă sărbătoarea. 1 decembrie e o zi a liniștii și a timpului petrecut cu cei dragi, de când mă știu unim 30 cu 1 și simțim nevoia să stăm și per acasă. Eu am o muncă alertă, care mă ține mult plecată. Am nevoie câteodată și de acest echilibru, de timpul în care să stau acasă cu ai mei, să povestim. Eu sunt cea mai vârstnică din familie, ceilalți sunt îngeri acolo Sus. Cred că era o modă în acei ani cu numele de Andrei și Andreea, nu cred că părinții mei l-au ales întâmplător" a continuat Andreea Marin, pentru „Star Matinal de Weekend".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel