Andreea Mantea, dieta-minune. Cum a slăbit vedeta

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea a slăbit! Prezentatoarea emisiunii Wowbiz a pierdut mai multe kilograme cu o dietă-minune, fără să renunțe la alimentele favorite. 

Andreea Mantea a început ședințe de fitness cu un antrenor personal și optează pentru o dietă echilibrată. 

"Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Eu sunt o persoană mai dificilă şi e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să îții scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îţi explice de ce aşa şi nu aşa. Graţiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice.

Eu tot trişez cu mâncarea şi ea îmi zice să nu mai trişez. Nu mă aşteptam să mi se schimbe atât de bine corpul, să mă tonifiez, să se ridice pielea aia lăsată. după o anumită vârstă şi după o sarcină… M-am apucat de sală pentru că era nevoie, era nevoie-nevoie. După o sarcină nu se vede imediat, dar în timp începe să se vadă. Şi este groaznic, pentru că oricât ai încerca să ascunzi tot nu ascunzi total şi m-am apucat. A fost foarte greu la început, a fost groaznic. Nu vrei, nu poţi, şi-e greu. E… Şi atunci trebuie să te ambiţionezi, să îţi găseşti puterea undeva.… Sunt disperată cu sala.", a declarat Andreea Mantea pentru avantaje.ro.

Ce mănâncă Andreea Mantea

Mănânc orice, în afara de prăjeli și pâine. Și am renunțat și la sucurile din comerț. Cu sau fără acid. Important este să bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata și dacă poți și în timpul zilei. Am început cu 2 L. Acum îmi fac 5 L și iau de acolo în fiecare dimineață. Pun 3 lamâi cu tot cu coaja (dar le spăl bine înainte, pentru că au ceară pe ele. Le țin în oțet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai în bucățele. Ghimbir pun câte 4 bucăți. Curățat apoi tăiat în bucățele. Și câteva afine tăiate în două. Las totul la măcerat 12 h apoi beau pe stomacul gol câte un pahar. Câteodată iau și după mine și beau și în timpul zilei., a mărturisit Andreea Mantesa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel