Andreea Esca, chemată în instanță. PRO TV, explicații într-un caz incredibil

Andreea Esca este pârâtă într-un dosar ce se judecă în această lună. 

Andreea Esca este pârâtă într-un dosar aflat pe rol la Judecătoria Focșani. Subiectul unei știri a chemat-o în instanță atât pe ea, cât și pe colegii ei, dar și trustul în sine din cauza știrii. 

Concret, conform spynews.ro, este vorba de o femeie care a stat trei luni în arest preventiv, după un conflict cu poliția. Ea ar fi fost închisă trei luni, dar procurorii ar fi renunțat, în final, la acuzații, cu condiția unui tratament psihiatric, conform sursei citate. La acea vreme, conflictul ar fi fost unul de amploare între femeie și polițiști. 

Acum, aceasta își caută un fel de dreptate în instanță, acuzând articolele apărute pe site-urile Pro TV. Instanța se va pronunța în 29 ianuarie.  

(w670)

Precizările instanței: ”Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Incuviinteaza pentru reclamanta proba cu inscrisurile aflate la dosarul cauzei. Incuviinteaza pentru parati proba cu inscrisurile aflate la dosarul cauzei si atasarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti. Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitata de parati, ca nefiind utila solutionarii cauzei. Emite adresa catre Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti pentru a ne comunica in copie certificata pt conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral. Pune in sarcina paratei PRO TV SRL obligatia de a depune la dosar relatii, constand in istoricul informatic al site-urilor https://stirileprotv.ro/ si https://www.protv2.blogspot.ro/ privind postarile in legatura cu incidentul din data de 16 si 17 iunie 2013, privind pe reclamanta (...), data postarilor, data stergerii acestor postari precum si continutul acestora, istoric ce va fi depus la dosar fie in format electronic pe suport CD/Stick fie in forma scrisa, in 2 exemplare. Amână judecarea cauzei la 29.01.2020. Pronunţată în şedinţa publică de la 13 Noiembrie 2019”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel