Andreea Cosma, prima reacție după ce dosarul a fost clasat

Un dosar care viza familia lui Mircea Cosma, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a fost clasat de către DNA.

Andreea Cosma a făcut primele declarații, la Parchetul General.

"Mircea Negulescu mi-a deschis primul dosar penal, la care am luat clasare. Toate aceste terenuri le-a băgat și în dosarul în care s-a judecat tatăl meu cu fratele meu la Înalta Curte. Și tot cu aceste terenuri mi-a început și mie urmărirea de luare de mită, alături de tatăl meu, dosar care a rămas într-un sertar la DNA și care s-a finalizat acum. 

Cinci ani de zile ne-am luptat cu aceste mizerii


Sunt bucuroasă! Nu am apucat să iau legătura cu tatăl meu, dar cred că a aflat de la televizor. Cred că e fericit, dacă mai poate fi fericit, după ce cinci ani de zile ne-am luptat cu aceste mizerii", a spus Andreea Cosma. 

VEZI ȘI Dosar al familiei Cosma, clasat de DNA

Întrebată de jurnaliști ce face la Parchetul General, Andreea Cosma a declarat: "Am făcut o plângere cu privire la modul în care s-a întocmit rechizitoriul meu făcut de DNA Ploiești, rechizitoriu cu care am luat, în primă fază, o condamnare. Am să demonstrez că toate legile care au stat la baza întocmirii acestui rechizitoriu nu se aplică în cazul meu și aștept cu interes motivarea domnului Șelaru și a doamnei judecător Francesca Vasile".

CITEȘTE ȘI Laura Vicol, atac după intrarea în PRU: Au în spate personaje obscure

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel