Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Prima apariție: Ce se va întâmpla cu cariera sa

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit în cadrul primei apariții tv, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii celui de-al doilea copil, despre ceea ce se va întâmpla în continuare cu cariera sa de cântăreață.

"Am făcut două RMN-uri, tot felul de analize la sânge. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri să se vadă dacă am ceva la creier. Au ieşit bine.

Mi se pare că sunt la fel ca înainte. O să mă vindec după operaţia de cezariană, o să-mi ia două luni să mi se vindece tăietura. Deja la patru luni pot să dansez, iar la şase luni pot să fac prize cu Petrişor. Nu mi se pare că s-a întâmplat ceva cât eu să nu mai pot să fac nimic toată viaţa. În continuare o să fac show şi în trei luni o să mă vedeţi ridicată în aer de Petrişor. Specialiştii au zis că nu e nicio problemă. Să mi se vindece operaţia şi pot să-mi reiau activitatea. Cazul nu a fost neaparat de la inimă. Eu nu am problemele cu inima. Stopul cardio-respirator a fost din cauza lichidiului amniotic. Eu îmi voi relua activitatea foarte repede.", a mărturisit Andreea Bălan, pentru "Xtra Night Show".

Vezi și: Schimbare Antena Stars. Ce se întâmplă cu Natalia Mateuț, Mircea Eremia și Zizica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel