Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Monica Pop, despre momentul critic: Tensiune imensă! Liniște!

Monica Pop a făcut o propunere după ce Andreea Bălan a fost readusă la viață.

Monica Pop  tranmis un mesaj în care laudă echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan. Renumitul medic oftalmolog susține că a asistat la astfel de momente și știe cât de grele sunt clipele în care pacientul se află într-o stare critică.

Citește și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

"Ne înclinăm în fața lui"

"Datorită unuia din cei multi si dedicati medici romani, fetitele Andreei Balan au mamă! El si echipa lui le-au daruit-o! M-as bucura ca unul din numele micutei printese sa fie asemanator cu cel al medicului care a repornit inima mamei ei E o sugestie,! Ar merita!
Noi, colegii de breasla, ne inclinăm in fata lui si a tuturor celor care dau viată si sănătate, medici din toate specialitătile.! Cu anestezistii in frunte! A primi viată de la alt om, e un adevarat miracol,!
Am asistat la asemenea momente de-a lungul carierei! Inca de studentă!Tensiune imensa! Liniste! Se aud doar comenzile scurte ale medicului reanimator! Cind inima reporneste si se mentine, LACRIMI de BUCURIE și APLAUZE! E o minune! Cind nu...
Bravo domnule Doctor, ! Bravo intregii echipe! Bravo medici romani! Cu suflet, multă stiintă si curaj! Milioane de oameni din tara asta si din multe altele traiesc sanatosi datorita acestor oameni! Pentru anii multi si grei petrecuti in biblioteci si spitale, pentru noptile de garda grele si epuizante, merită mult respect si aprecieri! Le merita din plin! Cum ar fi fara ei?
Un asemenea eveniment, terminat cu bine, produce medicului un mare stres dar si o bucurie imensă!", a scris Monica Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel