Andreea Bălan, prinsă la furat. A fost filmată

Joi, 1 martie, și vineri, 2 martie, de la ora 21.15, Andreea Bălan, Cosmin Seleși și Nicolai Tand revin la Antena 1, de data aceasta în postura de jurați ai reality-show-ului “Ie, Românie”, emisiune care își propune să aleagă cea mai mândră fată de la sat și cele mai autentice talente, din nouă regiuni istorice ale țării. Fata pe care cei trei jurați o vor desemna câștigătoare pentru fiecare dintre aceste regiuni va câștiga 5.000 de lei și se va califica pentru marea finală de la București, care pune în joc un premiu de 20.000 de euro. De asemenea, cel mai talentat localnic va fi premiat pe loc cu 1.500 de lei.

Care sunt impresiile celor trei jurați, după primele deplasări prin țară, dar și ce obicei simpatic și-a făcut Andreea Bălan la fiecare filmare pentru “Ie, Românie”, ne-au povestit chiar ei.

La “Ie, Românie” m-au impresionat în primul rând oamenii talentați. Sunt foarte mulți aceia care vor să păstreze tradițiile autentice, care știu să cânte, să danseze, să gătească tradițional românesc. Îmi place să călătoresc prin țară cu Ie, Românie, să descopăr tradițiile noastre și să cunosc români autentici. Un fapt amuzant este acela  că aici, la filmări, mănânc non-stop toate bunătățile. În emisiune, există o probă  în care fetele vin cu mâncăruri gătite de ele și, după ce Nicolai le jurizează, eu le fur castroanele, le depozitez la masa juriului și mănânc din ele în fiecare pauză”, spune Andreea Bălan, amuzată.

Ce vrea să găsească Nicolai Tand

Îmi place să descopăr oameni faini care să ducă tradiția mai departe pentru că, în timp, aceasta s-a mai pierdut. Cred că Maramureșul, locul unde eu m-am născut și prima regiune în care oprește caravana, este o zonă mai retrasă, uitată de lume cumva, și ăsta e un avantaj, pentru că aici s-au păstrat mai bine obiceiurile.

La “Ie, Românie” caut să gasesc fata de la țară care ne reprezintă cel mai tare, care își ajută mama în bucătărie, care e prezentă într-o gospodărie de la țară. Fata care să știe să facă mâncare și să mulgă vaca, dar care să fie și îngrijită. Îmi plac cele care duc mai departe tradițiile pe care le știu de la mamele și bunicile lor. Am descoperit cu bucurie, în drumurile noastre, că fetele de la țară sunt foarte atașate de mamele și bunicile lor”, spune Nicolai Tand.

[citeste si]

Mă bucur că la “Ie, Românie” arătăm nu doar talentele, ci și locurile minunate din țara asta, pe care mulți poate nu le cunosc. De asemenea, că aici vedem tradițiile care încă mai există la sat, modul cum trăiesc oamenii, cum își cresc copiii altfel decât noi, cei de la oraș.  Eu mă mândresc cu faptul că sunt din provincie, de la Zalău, și mă simt foarte bine când merg la țară. La Botiza, în Maramureș, ca să dau doar un exemplu, ne-am simțit extarodinar! Poate pentru că aici se păstrează tradițiile altfel, poate pentru că oamenii sunt foarte faini, poate pentru că și Nicolai (n.n. Nicolai Tand) e moroșan... Eu am o afinitate și mă simt foarte bine pe Valea Izei. Poate și pentru că sunt ardelean, deci din apropiere de Valea Izei. Iar comuna Botiza este absolut specială”, spune Cosmin Seleși.

Prima oprire a caravanei: Maramureș

Caravana “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, cutreieră deja de șase săptămâni țara, în căutare de fete frumoase și talente autentice. În fiecare dintre regiunile în care caravana a făcut oprire, prezentatorul show-ului a avut alături câte două vedete, care l-au ajutat să găsească frumusețile și talentele locului. Joi, 1 martie, și vineri, 2 martie, de la ora 21.15, la prima oprire a caravanei, în Maramureș, Mircea Radu îi va avea alături pe fostul model Dana Săvuică și pe campionul mondial K1 Ionuț Iftimoaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel