Andreea Bălan, despre stopul cardiac suferit la naștere: Lucrurile nu stau chiar așa. Nu a existat niciodată....

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cumpăna peste care a trecut, la nașterea celui de-al doilea copil al său. Atunci, vedeta a făcut stop cardiac pe masa de operație.

"Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Și familia, și cariera! Niciodată nu le poți avea pe toate și întotdeauna când viața îți dă ceva, îți cere prețul. Din exterior, totul pare roz. 'Vai, are succes, are cariera, are și bani...' Dar lucrurile nu stau chiar așa. Totdeauna viața își cere prețul. Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naștere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers și trebuia să mi se întâmple lucru ăsta pentru că eu aveam de plătit niște polițe. Poți să o iei și așa.

Pentru că nu poți să ai și familie, și tot, și să nu ți se întâmple și ție ceva rău. Na, că viața ți-o dă și îți arată că nu e chiar așa și că trebuie să plătești și tu un mic preț. Sau despărțirea mea după 8 ani de zile, când părea totul roz... Vine viața și îți mai dă încă una. Plângi, te ridici și mergi mai departe", a povestit Andreea Bălan pentru revista Viva!.

"A trebuit să plătesc prețul. Nu a existat niciodată apă liniștită"

"Întotdeauna, când am avut un succes pe o parte, pe cealaltă parte eu a trebuit să plătesc prețul. Nu a existat niciodată apă liniștită și cred că e valabil la toată lumea. Trebuie să plătești niște lucruri dacă obții ceva. Cred în karma foarte mult, adică, dacă faci bine, ți se întoarce binele. Și, dacă nu faci bine, evident trebuie să plătești la un moment dat.

Nu e vorba de a face, e vorba că am obținut niște lucruri, un succes la un anumit moment, și a trebuit să plătesc pe partea cealaltă. Adică ani de zile nu am avut o familie, nu am avut copii, dar am avut carieră. Mi-am dorit și atunci am plătit pe partea cealaltă", a mărturisit vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel