Andreea Bălan are probleme grave de sănătate înainte de naștere

Cu două săptămâni înainte de nașterea celei de a doua fetițe, Andreea Bălan se confruntă cu probleme grave. Vedeta a fost suspectă de diabet gestațional și nu reușește să doarmă nici cu somnifere, iar ziua este destul de obosită.

Andreea Bălan a mers la ultimul control înainte de naștere și a primit în sfârșit vești mai bune. Sarcina cu a doua fetiță nu e pusă în pericol și nici nu suferă de diabet gestațional. Totuși, vedeta trebuie să respecte mai multe reguli pentru a naște o fetiță sănătoasă la termen.

Cea mai mare problemă a cântăreței este faptul că nu se poate odihni suficient. „Am niște insomnii îngrozitoare. Deja am intrat în luna a noua. Am dormit doar două ore, de la patru la șase. Mai iau melatonină, dar degeaba. De la ora 10.00 am mers la doamna doctor Elena Voiculescu cu care voi naște și cu care am născut-o și pe Elluța (fiica artistei - n.r.). Practic, e ultimul control înainte de naștere. Bebelușul are 2,7 kg și urmează să mai crească, dar poate veni pe lume oricând de acum”, a povestit Andreea Bălan în propriul vlog.

Andreea Bălan: M-au luat de trei ori sânge, renunț la dulciuri

În următoarele două săptămâni, vedeta trebuie să evite orice activitate solicitantă, inclusiv condusul mașinii. „Trebuie să stau mai mult la pat ca să nu risc să nasc prematur. Vreau neapărat să nasc la 39 de săptămâni. Data trecută, mi-am făcut testul pentru diabet gestațional. Mi-au luat sânge de trei ori, mi-au dat să beau glucoză și au calculat variațiile de glicemie. Analiza a ieșit foarte bine și nu am diabet gestațional. Într-adevăr, e vina mea, pentru că luna trecută am mâncat foarte multă ciocolată. Mi-a fost poftă și nu am putut să mă abțin. Dar când am aflat că ar putea apărea probleme, m-am lăsat total de dulciuri”, a spus Andreea Bălan.

Tot două nume pentru a doua fetiță: Clara Maria

Prima fetiță pe care Andreea o are cu soțul ei, actorul George Burcea, se numește Ella Maya. Fetița care va veni pe lume la începutul lunii martie va purta tot două nume. „A doua nouastră fiică se va numi Clara Maria. Clara a fost ales de mine, iar Maria de soțul meu, fiind numele bunicii din Botoșani, care l-a crescut. Dar și pe bunica mea tot Maria o cheamă. Ambele bunici sunt în viață. Clara este scurt și frumos”, a adăugat cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel