Andreea Bălan a răbufnit: "Dacă nu plângi pe la tv şi nu te vaiţi, înseamnă că nu ai păţit nimic"

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan a răbufnit după ce a fost asaltată de comentarii şi mesaje urâte, în care a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate.

"Nu mi-a fost usor sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte. Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.

De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta...si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand...", este mesajul Andreei Bălan.

Cântăreaţa a născut pe 8 martie o fetiţă, iar în timpul operaţiei de cezariană a intrat în stop cardiac. Din fericire, acum Andreea se simte bine şi se poate bucura de cele două fetiţe minunate. 

(w670h447)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel