Andreea Bălan, ultimele dezvăluiri înainte de nuntă. Ce surprize a pregătit

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea fac ultimele pregătiri pentru marele eveniment de pe 15 septembrie. Aceștia sărbătoresc nunta și botezul micuței Clara.

Trei zile îi despart pe Andreea Bălan și George Burcea de cel mai important eveniment din viața lor.

Îndrăgita artistă a postat pe canalul personal de YouTube, ultimul video înainte de nuntă și le-a dezvăluit fanilor o parte dintre surprizele pe care le-a pregătit pentru invitați.

"Ultimul vlog dinaintea nuntii este pe youtube! Link in bio. O vedeti pe #bridezilla cu emotii, vedeti rochiile de miresa, cum decurg pregatirile cu aranjamentele de decor, desfasuratorul si ce se va intampla ca program si mai ales "a fi sau a nu fi" vals", a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Ultimul vlog dinaintea nuntii este pe youtube! Link in bio. O vedeti pe #bridezilla cu emotii, vedeti rochiile de miresa, cum decurg pregatirile cu aranjamentele de decor, desfasuratorul si ce se va intampla ca program si mai ales “a fi sau a nu fi” vals ???? #IngerPazitor

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) onSep 12, 2019 at 6:55am PDT

3 rochii de mireasă 

Andreea va purta trei rochii de mireasă, iar meniul va fi unul de lux. 

"Pe 15 septembrie voi avea 3 rochii de mireasa si fiecare rochie va fi o poveste ce se va incadra in conceptul nuntii noastre - Nunta si Botez in Paradis, care este inspirat din titlul showului meu Paradis, show lansat recent. Mi-am dorit foarte mult ca Otilia Brailoiu sa imi realizeze rochille de mireasa pentru ca ea nu creeaza doar rochii de mireasa, ci spune povestea iubirii prin designul lor, iar eu ma regasesc in stilul Otiliei pentru ca noi nu facem doar lucruri simple sau produse, ci oferim povesti frumoase si emotii oamenilor", a mai adăugat aceasta.

Meniu de lux

Aceasta a susținut încă de la început că vrea să aibă o nuntă de neuitat și să-și mulțumească toți invitații, fapt pentru care nu s-a uitat la bani. Invitații vor avea pe mese calamar și roșii confiate, somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc, brânză gorgonzola și pulbere de prosecco,dar din meniu nu vor lipsi nici preparatele românești, combinate cu cele din Franța, Italia și Spania.

Împreună cu nunta, cei doi sărbătoresc și botezul micuței Clara, iar la eveniment au fost invitate sute de persoane, printre care foarte mulți artiști, care abia așteaptă să fie alături de cei doi.

Vezi și: Avion deviat după ce pilotul a vărsat cafeaua pe aparatura de bord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel