Andreea Antonescu, accident pe pârtie. A ajuns la spital

Andreea Antonescu și iubitul ei au ajuns la spital în urma unui accident pe pârtie.

Andreea Antonescu și iubitul ei au avut un accident pe pârtia din Azuga, în urma căruia, bărbatul a ajuns la spital cu dureri puternice.

"Totul e bine când se termină cu bine. Astăzi, privind în urmă, eu sunt în continuare puțin șocată de toate evenimentele care s-au întâmplat ieri. A fost o zi foarte lungă, dar ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine.

Eram la Azuga pe pârtie, era pentru prima dată când încălțam schiurile, iar iubitul meu își dorea foarte mult să mă învețe. Eram pe pârtie amândoi, ne-am retras la un moment dat, pentru că nu am rezistat eu foarte mult, fiind obosită și fiind un sport pe cate l-am încercat pentru prima dată, vă dați seama că n-am rezistat foarte mult",  a declarat Andreea Antonescu, în direct la România TV.

Nu a mai putut respira

"Ne-am oprit undeva și ne-am retras la marginea pârtiei, tocmai pentru a nu fi în calea vreunui schior și cu toate astea a venit deodată o placă cu viteză foarte mare, o placă scăpată de o fetiță care era pe pârtie împreună cu părinții, placă ce l-a lovit pe Ștefan undeva în zona lombară, moment în care el a căzut efectiv. Nu a mai putut respira", a completat ea.

Au intervenit foarte repede

"Sunt niște momente care pe mine m-au marcat foarte tare, pentru că eram undeva la doi km înălțime, cu niște schiuri în picioare, neștiind efectiv să le controlez și cu el care în primă fază îmi lăsase impresia că este într-o stare de inconștienșă din cauza loviturii și a durerii.

Ce pot să vă spun este că echipa de salvamontiști a venit foarte repede, oamenii și-au făcut datoria extraordinar de bine, ambulanța l-a așteptat la capătul pârtiei, el fiind dus cu targa mai departe, până la baza acesteia", susține vedeta.

Cum se simte iubitul ei

"Am petrecut câteva ore în spitalul de la Sinaia, după care, pentru toate investigațiile și pentru a fi sigur că el este în afara oricărui pericol, a fost trimis în continuare cu ambulanța, la spitalul din Ploiești. De asta spun că evenimentele au fost unele șocante și clar memorabile. Pe de altă parte, privim cu zâmbetul pe buze pentru că totul s-a terminat cu bine.

El a fost investigat din toate punctele de vedere și tot ce i s-a recomandat este repaus pentru 13 zile și durerile pe care el le acuză, spun medicii că vor mai persista pentru o perioadă de câteva săptămâni", a adăugat Andreea Antonescu.

 
 
 
View this post on Instagram

Hai afara la zapada,varianta 2020! • • #AndreeaAntonescu #snow ##snowday #snowflakes #winter #winterwonderland

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) onJan 1, 2020 at 10:51am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel