Treichl (BCR) spulberă atacurile la ”taxa pe lăcomie”. Herjeu: Sigur nu e din Teleorman?

Andreas Treichl, CEO-ul Erste Bank, proprietara BCR România, spulberă atacurile din spațiul public cu privire la taxa pe lăcomie.  

Andreas Treichl, CEO al Erste Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi proprietarul BCR, a spus, astăzi, la Viena, că taxa pe lăcomie este "neplăcută, dar nu catastrofală pentru noi", potrivit zf.ro. 

El afirmă că vor fi afectate băncile care operează exclusiv în România, pentru că nu vor fi capabile să obțină profit. Totodată, s-a referit și la taxele bancare din Ungaria și Asutria, care au fost ”neplăcute”, dar n-au afectat societatea. 

Vezi și: Ordonanța 114, impact. Analiza va fi făcută publică

Radu Herjeu, membru CNA, a comentat pe Facebook în urma acestei afirmații: ”Ce face? Propagandiștii neamului și-au smuls părul din capetele cu care se dădeau de ceasul morții că pier băncile, săriți, ciuma roșie pune taxă pe lăcomie, iar Andreas Treichl, CEO-ul Erste Bank, proprietara BCR România, zice că nu-i o tragedie și că ei vor continua să facă profit pe-aici? Sigur nea Andreas nu e din Teleorman?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel