Andrea Lekic(CSM Bucureşti) - Obiectivul nostru cel mai important este trofeul Ligii Campionilor

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Andrea Lekic, a declarat, miercuri seara, la evenimentul de prezentare al lotului pentru sezonul 2019-2020, că obiectivul principal al formaţiei sale este câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

"Pot să spun că acum este cea mai puternică echipă în care am jucat. Dar în acelaşi timp ştim toţi că numele nu joacă şi este nevoie să formăm o echipă pentru a realiza performanţe şi sper că vom reuşi. Obiectivul nostru cel mai important este trofeul cu urechile mari... trofeul Ligii Campionilor. Când vii la un club precum CSM Bucureşti ştii că presiunea este un lucru normal. Aşa că nu te mai gândeşti la presiune. Să joc pentru o echipă mare, alături de jucătoare valoroase este un lucru pozitiv pentru mine. Sper ca anul acesta să nu mai avem parte de accidentări şi să realizăm obiectivele pe care ni le-am propus. Avem o echipă formată în primul rând din oameni foarte buni şi apoi din sportivi foarte buni", a spus ea. 

Jucătoarea sârbă a menţionat că nu ia în calcul decât victoria, duminică, în Supercupa României cu SCM Râmnicu Vâlcea. "Sunt pregătită de noul sezon. M-am recuperat, la ultimul turneu am jucat un meci şi jumătate, mă simt bine aşa că pot juca şi în Supercupă duminică. Va fi un meci foarte greu, dar eu nu mă gândesc decât la victorie, asta este clar. Şi ele au o echipă puţin schimbată faţă de sezonul trecut, la fel ca şi noi. Aşa că va fi un meci interesant. Cred că România este o ţară foarte interesantă din punct de vedere handbalistic având aceste două echipe puternice în campionat", a precizat Lekic.

Gruparea de handbal feminin CSM Bucureşti şi-a prezentat oficial lotul de jucătoare şi staff-ul tehnic pentru sezonul 2019-2020, miercuri seara, în cadrul unui eveniment desfăşurat la mall-ul AFI Cotroceni în prezenţa a aproximativ 150 de suporteri. 

Lotul de 20 de jucătoare este următorul: 1. Mădălina Ion, 5. Iulia Curea, 6. Linnea Torstenson, 7. Andrea Lekic, 8. Cristina Neagu, 9. Nora Mork, 10. Dragana Cvijic, 11. Gabriela Perianu, 15. Andrea Klikovac, 16. Denisa Dedu, 17. Elizabeth Omoregie, 19. Bianca Marin, 20. Claudia Constantinescu, 22. Carmen Martin, 27. Denisa Vâlcan, 35. Ştefania Jipa, 77. Crina Pintea, 87. Jelena Grubisic, 89. Laura Moisă Chiper, 96. Itana Grbic.

De asemenea, staff-ul tehnic este compus din: antrenor principal - Tomas Ryde, antrenor secund - Adrian Vasile, antrenor de portari - Goran Lars Lindsgard, preparator fizic - Dragoş Luscan, medic - Florin Oancea, maseuri - Aureliana Gurau şi Radu Şuţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel