Andi Cristea, numărul 10 PSD la europarlamentare: Viața e ciclică, există ridicare și coborâre

Andi Cristea
Andi Cristea

Andi Cristea, numărul 10 pe lista PSD la europarlamentare, a transmis un mesaj după rezultatul alegerilor din 26 mai 2019.

”Va multumesc tuturor! Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot, pentru sansa de a fi europarlamentar: cand am intrat in PE in 2014 a fost strans.

Viata este ciclica, exista ridicare si coborare, nu poti fi mereu pe val, facem o pauza pana la valul urmator. Multumesc colegilor din PSD pentru sprijinul lor, este o onoare sa facem echipa, in plan local (salutari cu drag buzoienilor mei!), in plan national, si, prin natura muncii, in plan european! Multumesc mult familiei pentru sprijin, rabdare si pentru faptul ca ma ajuta mereu sa inteleg adevaratele prioritati in viata.

Multumesc romanilor care ne-au votat dar si celor care nu ne-au votat, o lectie exista mereu, conteaza sa o accepti elegant si cu invataturi, pe model european.

Tinem aproape, destinul european si national al Romaniei continua in lunile si anii urmatori si intentionez sa raman un coechipier de incredere si un actor implicat.

O zi buna tuturor si multumesc inca o data!”, a fost mesajul lui Andi Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel