Andi Cristea, eurodeputat PSD: Dați un Google cu Iohannis. Veți înțelege de ce

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, a scris o postare după ce consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a spus că banii alocați în proiectul legii de buget pe 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor.

”Domnule consilier prezidential, solutia e simpla si e la dvs: Presedintele revine de la ski si semneaza, banii vin la oameni. Sustenabilitate si necesar au existat si in anii anteriori, vor fi si anul acesta. Un Presedinte fara griji nu ar trebui sa se ingrijireze fara nevoie. #sporlaski

Daca dati un google cu Klaus Iohannis ski pe perioada decembrie 2018-martie 2019 veti intelege de ce Guvernul e ocupat cu ro2019eu si altii au dovezi clare de alte griji. #nufacmisto #omulchiaredoarlaski”, a scris Andi Cristea pe Facebook.

PSD, reacție

De asemenea, PSD a reacționat după ce consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a spus că banii alocați în proiectul legii de buget pe 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor.

"PSD constată că președintele Klaus Iohannis nu a dorit să își schimbe obiceiul de a își lua o minivacanță în weekend și nici să riște să se facă din nou de râs spunând ca nu mai sunt bani de pensii, de aceea astăzi și-a trimis consilierul să ne spună aceeași poezie de anul trecut și de acum doi ani. Toți cetățenii României s-au convins că în fiecare an și fără nicio întârziere, guvernarea PSD+ALDE a asigurat fără probleme banii de pensii, salarii sau pentru asistență socială.

Iohannis a greșit de prea multe ori cu predicțiile economice încât atunci când spune că economia va merge rău, putem fi siguri că va merge bine! În realitate, Iohannis nu înțelege economie. A dovedit-o chiar miercuri când ne-a arătat că nu știe să citească un proiect de buget. Spunea că administrațiile locale vor primi cu un miliard de lei mai puțin, deși în realitate proiectul de buget propune cu 4,6 miliarde în plus", a transmis PSD într-un comunicat de presă.

Consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a anunțat vineri într-o declarație de presă că banii alocați în proiectul legii de buget pe 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel