EXCLUSIV  Anda și Bogdan Maleon, spânzurați. Untaru, criminalist celebru: Semne de întrebare

În exclusivitate pentru DC News, celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar şef în rezervă, a ridicat mai multe semne de întrebare în cazul crimei de la Iași.

În primul rând, Anda Maleon era foarte activă pe Facebook. Publica multe fotografii din vacanțele în care mergea, dădea check-in de la teatru și din alte locuri unde se ducea, mai scria câte un banc, dar niciodată nu posta poze în care să apară cu soțul ei, profesorul Bogdan Maleon. Acest lucru putea indica fie că nu era mulțumită de relația cu partenerul ei de viață, fie că își dorea mai multă atenție din partea altora.

În al doilea rând, trebuie văzut dacă în seara tragediei, ușa de la casa soților Maleon era încuiată. Important este de aflat și dacă mai exista vreun rând de chei la altcineva.

Un alt semn de întrebare este legat de apelul telefonic pe care l-ar fi primit Anda Maleon și care ar fi declanșat nenorocirea. Așadar, putem vorbi despre existența unui martor care ar putea oferi detalii importante. 

În plus, este important de știut de câți ani Anda și Bogdan Maleon erau căsătoriți. Dacă erau la începutul relației, dragostea este mai tumultoasă, poate a intervenit gelozia în cuplu. În schimb, dacă aveau cinci-zece ani de relație, intervin alte sentimente care, uneori, nu mai au legătură cu dragostea.

[citeste si]

Dacă în cazul crimei de la metrou am vorbit despre o femeie săracă, singură, cu probleme psihice, aici vorbim despre doi oameni cu o pregătire academică impresionantă. Bogdan Maleon, de exemplu, avea zeci de pagini în CV. Profesorii, cel puțin o dată la doi ani, sunt supuși unui control psihologic. Fișa sa este extrem de importantă în acest caz.

Moarte de Crăciun

Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara.

Potrivit unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel