Anchetă TAROM. Ce urmărește comisia de anchetă

TAROM
TAROM

Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaţilor a aprobat demararea unei anchete privind activitatea TAROM, deputaţii urmând să verifice, printre altele, cadrul legislativ în care îşi desfăşoară activitatea compania şi modalitatea de înstrăinare a două aeronave în anul 2018.

Printre obiectivele urmărite de comisia de anchetă se numără verificarea cadrului legislativ în care îşi desfăşoară activitatea TAROM, a statutului companiei, hotărârile AGA cu privire la execuţia bugetară, contractul cadru sau contractele speciale cu privire la relaţiile comerciale de furnizare de utilităţi şi servicii ale TAROM, analizarea modului în care managementul şi-a îndeplinit obligaţiile, structura flotei.

De asemenea, comisia va verifica modalitatea de înstrăinare a două aeronave în anul 2018, structura de personal, organigrama, modificarea acestora în raport cu necesitatea forţei de muncă angajată, precum şi litigiile cu angajaţii, planul de investiţii, execuţie, proiecte anuale şi multianuale.

Comisia mai are în vedere şi verificarea rapoartelor de analiză privind întârzierile şi frecvenţa situaţiilor de reţinere a aeronavelor la sol şi a modului de efectuare a achiziţiilor. Propunerile aprobate în comisie urmează să fie înaintate Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Vezi și: Serialul Fructul Oprit, interzis? Antena 1, dată în judecată. Reacția postului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel