Anchetă penală la liceul Goethe din Capitală. Vezi ce acuzaţii aduc părinţii

colegiul_goethe
colegiul_goethe

Poliţia s-a sesizat şi a început cercetarea penală la liceul Goete din Capitală după ce mai mulţi părinţi s-au plâns de nereguli la înscriere. Aceştia sunt revoltaţi că dosarele lor au fost respinse şi susţin că alţii au reuşit să îşi înscrie copiii susţinând că sunt de etnie germană.

Părinţii susţin că la acest liceu au fost înscrişi foarte mulţi copii care nu erau de etnie germană, deşi în actele de înscriere aşa apărea. Mulţi alţi părinţi nu au mai reuşit din acest motiv să îşi înscrie copiii la şcoală şi de aici a izbucnit un întreg scandal pentru că aceşti ultimi părinţi au făcut plângere la Poliţie. Oamenii legii încearcă acum să stabilească cine a făcut exces de zel şi a dat declaraţii mincinoase.

Printre părinţii care nu au mai reuşit să îşi înscrie copiii la acest colegiu, se numără şi actorul Mihai Călin. El spune că băieţelul său a studiat limba germană la grădiniţă şi i-ar fi plăcut să studieze în continuare această limbă, însă nu se mai poate. Sunt mulţi alţi părinţi în acestă situaţie. Aceştia sunt nevoiţi să îşi ducă copiii la alte şcoli.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei speră ca în acest an să se formeze mai multe clase de limba germană şi la alte licee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel