Anchetă la Caracal. Bogdan Chirieac, revoltat de discuția polițistului cu Alexandra, reacția analistului politic

Suspect crimă Caracal. Foto: Agerpres
Suspect crimă Caracal. Foto: Agerpres

Anchetatorii au refăcut astăzi drumul parcurs de Gheorghe Dincă în cazul crimelor celor două fete din Caracal. Cu toate acestea, nu au fost descoperite indicii noi. 

În direct la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre cercetările făcute de anchetatori la Corabia, în zona în care suspectul a precizat că ar fi aruncat cadavrele în Dunăre.

”Sunt aceiași anchetatori care au anchetat dispariția Luizei și dispariția Alexandrei și dacă ne ajută Dumnezeu din cer și se întâlnesc personal cu fetele și spun: eu sunt Alexandra, eu sunt Luiza, nu vor baga de seamă. Nu o să bage de seamă! Dincolo de chestiunile tehnice, foarte adevărate, iar DCNews a publicat un material acum câteva zile în care am arătat că STS-ul are, din 2017, 40 de milioane de euro la dispoziție, pentru localizare, din motive de DNA, din motive de administrație, din motive că dacă nu faci nimic nu ți se întâmplă nimic, dacă faci ceva te ia DNA-ul, au făcut o licitație care firește s-a contestat. A câștigat unu cu 90 de puncte, unul a luat 75 de puncte din țara domnului Macron și l-a descalificat pe ăla de pe locul întâi că s-a întâlnit șeful STS cu președintele Macron la Sibiu și acum sunt în instanță. Deci tot nu avem localizare. Dacă nu se cheltuie banii până anul viitor, se pierd. Dar dincolo de asta, între timp, taxiul are localizare, ăla care îți aduce pizza are localizare, nu are nicio problemă”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

Revolta lui Bogdan Chirieac după răspunsul de la 112 

Analistul politic s-a arătat revoltat și de discuția telefonică de la 112, dintre polițist și Alexandra. 

”Tablagiul ăla care a spus: pleacă de aici și lasă linia liberă... Alexandra fusese reclamată ca răpită și te-a sunat răpita Alexandra și bătută și violată și se putea întâmpla orice și ăla zice ”bine, bine, lasă linia că avem treabă, trebuie să comand pizza, vorbesc eu cu băieții în zona asta”. Mai apoi aflăm că procurorul de caz e #rezist, omul făcea plângeri, petiții, că îl deranjau legile. Sunt unii care cred că din cauza Secției Speciale nu au avut curaj să intre în curte până la șase dimineața, că s-a înființat Secția Specială de Investigare a Magistraților”, a mai spus Chirieac. 

Vezi și: Crime la Caracal. Avocatul Bogdan Alexandru: Ar trebui să nu mai fie acuzat de trafic de persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel