Anchetă în cazul unei tinere găsită moartă pe bancheta unui autoturism, la Năvodari

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în cazul unei femei în vârstă de 28 de ani, găsită moartă pe bancheta unui autoturism parcat, la Năvodari, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

"Aseară, în jurul orei 22,00, un bărbat, de 34 de ani, s-a prezentat la sediul Poliţiei Năvodari, declarând faptul că a găsit o femeie decedată în autoturismul său. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 28 de ani, decedată pe bancheta din spate", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate a reieşit că bărbatul i-ar fi permis femeii, care îşi petrecea timpul pe străzi, să doarmă în maşina lui.

"Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu maşina şi a dus-o în faţa blocului în care locuieşte, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă şi i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă uşa autoturismului. Când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 21.30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate", potrivit IPJ Constanţa.

Trupul victimei, pe care nu au fost identificate iniţial urme de violenţă, a fost dus la morgă, în urma efectuării necropsiei urmând a fi stabilită cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel