Anchetă DNA la PSD Arad. Olguţa Vasilescu: A început telejustiţia! Trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu transmite un mesaj critic pe tema descinderilor anchetatorilor la sediul PSD Arad.

"O nouă fâsâială, aşa ca de ziua anticorupţiei! ÎCCJ respinge arestarea principalilor "vinovaţi", iar vizita de ieri, de la sediul PSD Arad, a fost doar pentru reclamă gratis la tv. Au venit să ceară contractele de sponsorizare a partidului, din anul 2019. Numai că nimeni nu a sponsorizat filiala PSD Arad în 2019. Ghinion! Restul, ce aţi citit pe la site-uri de can-can, că urmareau pe unul care a intrat cu geanta de bani în sediul PSD, sunt doar fonfleuri. A început telejustiţia că doar trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva, ce naiba!", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ce a anunţat DNA

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019. Procurorii au ridicat de la sediul PSD Arad mai multe documente, iar anchetatorii au părăsit sediul formaţiunii social-democrate după mai bine de trei ore de la începutul percheziţiei. În tot acest timp, mai mulţi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activităţile obişnuite, însă nu li s-a permis accesul în imobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel