Anchetă caz Caracal. DIICOT merge cu mandat la mama Luizei Melencu pentru noi probe ADN

Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook

Anchetatorii merg cu mandat la familia Melencu pentru mai multe probe ADN. Aceștia din urmă sunt citați la sediul Poliției Caracal, la ora 11, potrivit Antena 3.

Anchetatorii doresc să pună cap la cap indiciile pe care le au cu noile probe ADN ale părinților Luizei Melencu pe care doresc să le recolteze. Specificăm faptul că prima dată părinții nu s-au opus, însă, de data aceasta, după ce s-au consultat cu avocatul Tonel Pop, le-au spus ofițerilor DIICOT că refuză recoltarea de noi probe, fără să menționeze motivul, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3.

Avocatul Tonel Pop, acuzații că au pierdut proba inițială de ADN

Amintim fapul că avocatul Tonel Pop îi acuză pe anchetatori că au pierdut proba iniţială. "Eu cred că ori au pierdut proba ADN, ori vor să îl planteze undeva. Pentru că nu mai este nevoie de acest ADN, el există deja la dosar. Este o mare prostie ca oamenii să meargă să dea ADN-ul când li se cere. Legea spune că e nevoie de acordul scris pentru asta", a spus avocatul Tonel Pop. 

"Au venit la noi, au făcut scandal, că să meargă Monica (mama Luizei) la laborator să dea iar o probă de ADN, ne-au dat şi o citaţie. Noi refuzăm categoric, s-a luat deja o probă. Nu dăm nimic până nu ni se dau mai mutle detalii", a declarat bunicul Luizei Melencu. 

"Ce vor să facă cu ADN-ul meu, să planteze probe să o scoată moartă şi pe Luiza? Indiferent de amenda pe care mi-o dau, eu nu dau niciun ADN. Nu îmi pasă. Pe citaţie zice că în caz de neprezentare mă pot aduce cu mandat sau că îmi pot da amendă, între 50 de milioane şi 250 de milioane. Dacă Alexandra a fost dată moartă, gata, trebuie şi a doua victimă, ca să închidă cazul", a spus Monica Melencu în urmă cu câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel