Anchetă Caracal. Alexandru Cumpănașu: S-a depășit limita mea de acceptare. Se joacă cineva cu mințile noastre

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a mers astăzi la Parchetul General pentru a depune o nouă plângere penală și noi documente și probe în ceea ce privește ancheta de la Caracal. 

Alexandru Cumpănașu a făcut o declarație de presă astăzi. Printre cele afirmate de unchiul Alexandrei Măceșanu se numără și faptul că deține mai multe probe de la alte victime, din alte județe, ce ar fi fost racolate. 

”Am venit la Parchet să aduc noi elemente pentru cazul de la Caracal. V-am spus că am depus deja cele 60 de pagini la plângerea inițială și între timp au venit multe alte informații pe care le-am filtrat și le-am adus. Despre ceea ce se întâmplă în județul Olt și legăturile cu Dincă. Sunt multe informații despre legături cu alte județe din România. Sunt și informații, pe care sunt obligat să le predau și pe acelea, legate de alte persoane, victime din alte județe. Este absolut incredibil ce se întâmplă în țara aceasta. Sunt cazuri de tinere din licee, racolate, m-au rugat să depun această plângere în numele lor. Cred că Parchetul General are obligația să facă lumină în aceste cazuri”, a precizat Alexandru Cumpănașu în cadrul unei declarații de presă. 

Amenințări la adresa lui Alexandru Cumpănașu și a familiei sale

O nouă plângere penală va fi depusă de Alexandru Cumpănașu în cazul amenințărilor pe care le-a primit acesta și familia lui. 

”Sunt informații care vizează și amenințări la adresa mea, iar plângerea penală o să o depun chiar astăzi la Parchetul General. Eu cred că s-a depășit cu mult limita mea de acceptare a modului de intimidare și de amenințare pe care ori clanurile, ori oamenii din instituții le practică. Sunt uluit, ori cineva se joacă cu mințile noastre, și atunci va trebui să plătească, ori sunt lucruri mai grave, iar oamenii ăștia trebuie prinși. Sunt elemente care sunt descrise de către persoane care pot fi chemate la audieri. Persoane care spun că niște apropiați ai lui Dincă fac aceste amenințări”, a mai spus Cumpănașu. 

Solicitări către procurorii DIICOT

”Procurorii DIICOT nu ne-au mai comunicat nimic, dar asta nu înseamnă că nu voi face eu solicitări către procurorii DIICOT. Înțeleg confidențialitatea unei anchete, mai ales dacă se concentrează și pe partea de crimă organizată, dar în același timp cred că anumite acte procedurale pot fi comunicate și către părți și către opinia publică. Nu este normal să nu știm nimic din ceea ce se întâmplă.

Legătura cu un caz din 2012

Din ce știu eu, și sper să am dreptate, victimele din 2012 din acel caz de răpiri, de violuri, în care 10 polițiști, cel puțin, erau implicați și întrețineau relații sexuale cu minore, vor fi reaudiate. Sunt absolut convins că există o legătură între cele două. Cred că Dincă și asociații lui, scuze pentru această ironie, sunt implicați până în dinți în cazul de atunci. De aceea cred că este și efortul acesta disperat de a ne duce pe alte piste... este greu de crezut că sunt atât de multe persoane care răpesc și care practică prostituția. Sunt sigur că este o legătură”, a susținut Alexandru Cumpănașu. 

Ce s-a întâmplat cu expertiza internațională de ADN în cazul Alexandrei

În cadrul unei declarații de presă Alexandru Cumpănașu a vorbit și despre expertiza ADN internațională pe care doresc să o trimită în cazul Alexandrei Măceșanu. 

”Am fost cât se poate de decent cu cei de la INML și am spus că nu îi acuzăm de nimic, că așteptăm rezultatul, dar încep să mă cam calce pe nervi. Adică în patru zile ne comunică un rezultat, în care ne spun că Alexandra e decedată și de atunci au mai trecut încă 15 zile în care nu au fost în stare să facă un raport. Pentru a putea să facem această expertiză internațională DIICOT are nevoie de raportul final al INML. Până astăzi, DIICOT, pentru că i-am contactat, nu l-au primit. Astfel că nu pot să demarez împreună cu familia trimiterea spre expertiză internațională a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei. Concluzia mea e următoarea: băi fraților, voi cei de la INML ce faceți? Adică pe bune? Sunteți extrem de harnici...”, a declarat Alexandru Cumpănașu. 

Ancheta de la Caracal a intrat în cea de-a patra săptămână.

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Anchetatorii s-au întors la "casa groazei". Aceasta ar putea fi dărâmată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel