Anchetă Caracal. Tonel Pop: Vă dau o exclusivitate. Cum era de fapt în casa lui Gheorghe Dincă

Alexandru Ichim / 29 aug 2019 / 20:48

Tonel Pop, avocat în cazul de la Caracal a făcut noi dezvăluiri cu privire la locuința suspectului Gheorghe Dincă de la Caracal. 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut o dezvăluire nouă în cazul anchetei de la Caracal. Acesta a precizat în direct la România TV că nu ar exista o singură cameră a ”groazei”, așa cum a fost descrisă de mass-media în ultima perioadă, ci ar fi chiar mai multe astfel de camere în casa lui Gheorghe Dincă. 

”Vă dau o exclusivitate pentru că foarte mult se vorbește despre o cameră a groazei. Nu aceea este camera groazei. Poate să fie una dintre micile camere ale groazei sau o cameră mai puțin a groazei decât altele. Nu îmi cereți să vă explic. Pot fi alte camere și mai de groază”, a explicat Tonel Pop în direct la România TV.

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Expert IT. Cum a fost dezactivată pagina de Facebook a Luizei

Cum arăta camera ”groazei”

 

Camera în care ar fi fost sechestrată Alexandra se află la parter, în spatele casei, într-o anexă gospodărescă ce a fost construită de Gheorghe Dincă. Camera are patru metri lungime, trei lățime, iar în interior este o mizerie de nedescris. La intrare, la aproximativ doi metri și jumătate, pe partea stângă se află un pat, acolo unde a stat Alexandra. Este un pat vechi, cu schelet metalic, sudat pentru a nu putea fi mișcat.

Lângă pat se află noptiera, acolo unde Alexandra ar fi găsit și telefonul. Camera nu are o lumină exterioară. Prin construcție a fost prevăzut un singur geam, care a fost zidit. Se pare că Alexandra a putut vedea în exterior printr-o fată din perete, atunci când a sunat la 112 și a cerut ajutorul.