Urmărește emisiunea live


Anchetă Caracal. Mama Luizei, răbufnire în direct. Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor: Avem o încărcare emoțională foarte mare

Mama Luizei a răbufnit în direct la România TV după ce astăzi s-au împlinit patru luni de la dispariția fiicei sale. Invitat în platou, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor, susține că nu are informații din anchetă și crede că fetele trăiesc. 

Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor, a precizat că în perioada următoare va fi depus un proiect de lege pentru a se da o ordonanță care să facă mai facilă implementarea 112.

”Există un comitet înființat sub cabinetul primului ministru, condus de un secretar de stat din Ministerul de Interne, care lucrează și a elaborat un raport. Din acest comitet noi (n.r Ministerul Comunicațiilor) suntem singurii care avem și rol de inițiator de proiecte de lege. Din informațiile de viitor imediat, un raport se va înainta sub forma unui proiect de lege, iar pe data de 27 august avem în plan să dăm o ordonanță pentru modificarea legislației, care să facă mai facilă implementarea 112”, a precizat Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor, în direct la România TV. 

Mama Luizei a răbufnit în direct la România TV

Ministrul a fost întebat în cadrul emisiunii TV de ce până acum autoritățile române nu le dă un răspuns concret familiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. 

”Sentimentul meu este că avem cu toții o încărcare emoțională foarte mare. Eu cred că acești copii trăiesc. Structurile cu atribuții de a investiga nu au putut să ne dea nicio dovadă clară a ceea ce Gheorghe Dincă afirmă că s-a întâmplat. (...) Eu nu am informații despre modul în care DIICOT își desfășoară investigația, eu pot presupune. Orice cetățean de bună credință crede că DIICOT a mers la operatori, indentifică numărul, fac investigații”, a precizat Alexandru Petrescu.

Mama Luizei susține că astăzi se împlinesc patru luni de la dispariția fiicei sale și că nu este normal ca autoritățile să nu o informeze despre stadiul anchetei. 

”E inutil ce ziceți. Nu s-a făcut nimic. Nu s-a făcut nimic. Dacă nu era cazul Alexandrei, Luiza era mușamalizată. Domnilor, vă rog frumos, deci vă rog. Vă rog să nu spuneți asta. În patru luni de zile nu s-au interceptat două telefoane. De fiecare dată când mergeam la DIICOT, domnul Vasilescu îmi spunea că nu există nicio pistă. Lipsă de incompetență că suntem în România”, a susținut mama Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel