Anca Sigartău, mărturisire dureroasă: Știam că mor. Am ținut post să mă pregătesc

Anca Sigartău a făcut mai multe mărturisiri dureroase.

Anca Sigartău a trecut printr-o perioadă dificilă, în care a luptat aproape cot la cot cu moartea, dupa ce a fost diagnosticată cu cancer. Doctorii i-au mai dat doar un an de trăit, însă, în câteva săptămâni, actrița s-a vindecat complet de cumplita boală.

"Știu că l-am avut pe Doamne-Doamne alături. Sunt un om extrem de realist. Eu am povestit adevărul, mulți au zis că sunt nebună. Habar nu aveam de post, nu știam chestia asta, am avut un înger care mi-a strigat, mi-a urlat în ureche: „Sigartău, fă chestia asta!".

Așa a vrut Dumnezeu, știți cum e, am avut zile. Nu am ținut niciodată post, pentru că am vrut să cer ceva, atunci nu am ținut post ca să mă vindec, pentru că eu știam că mor, am ținut post ca să mă pregătesc să mă duc pe lumea cealaltă", a declarat, pentru Libertatea, Anca Sigartău.

"Ar fi trist..."

"Relația mea cu Doamne-Doamne e normală și e de fiecare secundă. Relațiile cu oamenii sunt accidentale. Ar fi trist să te gândești să fii creștinul de duminică, cred că e importantă secunda pe care o trăiești", a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel