Anca Serea, mămică protectoare! Cum arată vedeta la mare!

De când e vacanță, Anca Serea încearcă să își distreze copiii cum știe mai bine. 

După ce au fost la Viena, în Austria, și într-o scurtă escapadă la Roma, în Italia, frumoasa vedetă, mamă a cinci copii, a plecat cu familia pe litoralul românesc.

(oar_w460)

Anca are o familie numeroasă și dă dovadă de multă răbdare. La mare, ea s-a ocupat pe rând de copii. Atunci când micuța Ava nu îi dormea în brațe, pe șezlong, Anca avea timp să se ocupe de mezinii Moise și Noah. Taticul Adi Sînă e mândru nevoie mare de soția sa și a profitat din plin de timpul petrecut alături de ea. S-au distrat, s-au bălăcit în mare și la piscină, s-au ocupat de copii și s-au pozat în formulă completă sau de cuplu. Deși are 5 copii, silueta Ancăi Serea nu a avut de suferit. Are gene bune și arată senzațional, nu doar în costum de baie! Cu așa mămică, și copiii sunt extrem de fericiți!

(oar_w460)

(oar_w460)

“In fiecare an în perioada verii ne face plăcere să ne bucurăm de cel puțin câteva zile pe malul mării, în familie, alături de voioșii noștri. Apa mării, soarele sunt ingredientele magice care relaxează și bucură la orice vârstă”, a scris Anca Serea pe site-ul ei. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel