Anca Pop, ipoteză șoc: SINUCIDERE. Detalii care o dau de gol

Anca Pop
Anca Pop

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul morții Ancăi Pop, înecată în Dunăre, după ce mașina în care se afla a plonjat în apă.

Anca Pop i-ar fi trimis sorei ei un mail șocant, cu doar câteva luni înainte ca ea să sfârșească într-un accident rutier cumplit. Avea doar 34 de ani, dar, cu toate acestea, tânăra parcă și-a prevestit moartea și și-a făcut un fel de testament. 

Shamanca i-a scris surorii sale un e-mail în care i-a spus ce o să se întâmple după ce ea va trece în neființă. Atunci când va muri, vrea ca trupul său să nu fie atins de nimeni timp de 72 de ore. În plus, Anca a mai zis că vrea să fie înmormântată undeva în apropiere de locul în care și-a dat ultima suflare. 

VEZI ȘI Anca Pop a murit: cauze accident. CNAIR, PRIMELE precizări după tragedie

Familia Ancăi a stabilit deja ca tânăra să fie îngropată pe raza localității Svinița, din județul Mehedinți, acolo unde a avut loc tragedia. Asta, în ciuda faptului că toate rudele Ancăi trăiesc în Moldova Nouă, în județul Caraș Severin. 

Întrebată dacă nu i se par ciudate aceste solicitări venite din partea unei tinere de 34 de ani, sora Ancăi a răspuns că nu, că așa a fost mereu, o nonconformistă. 

Trupul neînsuflețit al Ancăi a fost scos din apele Dunării la 24 de ore de la producerea accidentului. 

Invitat în platoul România TV, avocatul Artin Sarchizian a lansat o ipoteză șocantă. 

"Este nefiresc ca la această vârstă să-ți pui această problemă a morții și mai cu seamă să vorbești prea mult în detaliu, de vreme ce îi desenezi și locul unde vrei să fii înhumat. Este o chestiune nefirească. Nu știu în ce condiții s-a produs accidentul, dar se poate analiza ipoteza suicidului, pentru că, în momentul în care vorbești despre moarte, automat ai în mintea ta acest lucru", a declarat Artin Sarchizian.

CITEȘTE ȘI De ce a murit Anca Pop - Shamanca - Motiv despre care nu vorbește nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel