EXCLUSIV  Anca Ciota, prezentatoarea Kanal D: ''Mi-au dat lacrimile...Nu am crezut niciodată''

Anca Ciota
Anca Ciota

Anca Ciota, prezentatoarea meteo de la Kanal D, a povestit într-un interviu pentru DCNews ce a simțit în momentul în care femeile au început să îi scrie că i-au urmat sfaturile pentru slăbit după ce ea însăși a scăpat de mai bine de 15 kilograme.

Mi-au dat lacrimile efectiv când am citit primele mesaje de genul acesta. Nu am crezut niciodată că poți atât de mult să influențezi pe cineva. Atunci m-am hotărât să fac și blogul, să merg mai mult în direcția aceasta. Mi se pare senzațional să ajuți în bine pe cineva. Eu nu m-am dat niciodată specialistă pentru că nu sunt. Mereu am povestit experiențele mele, le-am spus cum am slăbit eu și care a fost dieta pentru mine. Nu sunt nici medic și nici nutriționist. Vreau doar să spun femeilor că pot și ele să facă această schimbare. Este minunat. Instagramul, blogul, mi se par niște unelte, să atingi viețile unor persoane, să le influențezi în bine, a spus Anca Ciota la DCNews.

Detest chestia asta

Cât despre persoanele care comentează că prezentatoarea Kanal D ar fi prea slabă și promovează femeile subnutrite, Anca Ciota mărturisește că nu poate fi influențată de un comentariu negativ când 100 sunt pozitive, iar ea asigură că nu este deloc subnutrită, cântărind în jur de 58 de kilograme.

Am primit un mesaj cum că de ce promovez femeile subnutrite. Nu, nu sunt subnutrită. Am vreo 58 de kilograme. Nu mă suflă vântul pe stradă. Detest chestia asta, să fii nesănătos de slab. Mi-am dat seama că dintr-o sută de mesaje, ar fi greșit să mă las influențată de unul negativ când toate celelalte sunt atât de frumoase și pozitiv. E ca în viață, mereu va avea cineva de comentat. Așa că mergi mai departe...., a adăugat Anca Ciota.

Vezi răspunsul integral AICI

Citește și: Anca Ciota, subiect tabu: "Am fost la un pas de bulimie / Să pună STOP"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel