EXCLUSIV  Anca Ciota dezvăluie cum a slăbit 15 kilograme

Anca Ciota
Anca Ciota

Anca Ciota a povestit la interviurile DC News despre problemele pe care le-a avut cu greutatea, dar şi despre momentul în care şi-a dat seama că trebuie să slăbească.

Prezentatoarea Kanal D spune că a reușit să slăbească prin înfrânarea dorinței de a mânca orice și prin foarte mult efort fizic. 

"Am avut o problemă cu greutatea din totdeauna. Nu am fost supraponderală, dar în copilărie eram puţin mai durdulie, în adolescenţă nu eram silfidă. Nu simţeam că e o problemă, dar când mă apropiam de 30 de ani nu mă mai simţeam bine în pielea mea. Atunci a început transformarea mea.

Îmi era frică şi pentru relaţia de cuplu. Simţeam că poate, dacă nu voi ajunge la un aspect fizic mai bun, s-ar putea să nu mai fie atât de bună relaţia în cuplu. Am crezut că în carieră mă va ajuta.

Am început să slăbesc. Doar că, bineînţeles, ca în orice transformare apar problemele.

În general problemele apar din capul nostru. E foarte greu momentul în care îţi impui restricţii, te înfrânezi de la mâncare şi depui foarte mult efort fizic. Atunci mintea începe să-ţi joace feste, ţi se pare că nu slăbeşti suficient sau că dacă mânanci te îngraşi", a povestit Anca Cota la interviurile DC News

Am slăbit 15 kilograme într-un an jumate

"A fost un proces de lungă durată. Am slăbit 15 kilograme în jur de un an şi jumătate. Mâncam cel puţin o dată pe săptămână pizza şi paste, omletă cu bacon, cascaval, pâinică cu unt, toate combinate erau bombe calorice. Când am mers cu Timea Domokos, cea care m-a ajutat, antrenoarea mea, la cumpărături într-un supermarket a fost de cascadorii râsului. Eram asa:

Pot să-mi iau asta? Nu

Pot să-mi iau asta?

Nu

Da ce pot să-mi iau? Nimic, practic.

Uşor nu e, dar, dacă îţi doreşti cu adevărat...", a mai spus Anca Ciota la DC News.

Prezentatoarea meteo este căsătorită cu Phelipe din 2016. Cântăreţul a cerut-o de soţie după o relaţie de nouă ani. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au fost cei care i-au cununat. 

CITEŞTE ŞI Dietă Anca Ciota. Cum a slăbit 15 kilograme. Meniul complet, dezvăluit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel