Anastase, mutare după declarația Corinei Crețu: O convocăm pe Rovana Plumb

blaga-anastase
blaga-anastase

Roberta Anastase a făcut o conferință în care a anunțat pregătirea unei acţiuni care are ca scop tragerea la răspundere a unui membru al Guvernului, după declarațiile făcute de Corina Crețu.

Roberta Anastase a declarat că va face demersuri, împreună cu liderul grupului PNL, de a o convoca pe Rovana Plumb la Comisia de Afaceri Europene. Liberala a invocat faptul că trebuie să ceară explicații de la ministrul Fondurilor Europene după ultimile declarații făcute de Corina Crețu.

"Suntem incapabili de a termina proiectele mature"

"Cea mai gravă declarație din ultima perioadă cu privire la România, cu privire la prezentul, dar mai ales la viitorul acestei țări, la oportunitățile ratate ale României de dezvoltare, este cea a doamnei comisar european Corina Crețu. Dumneaei a trans un semnal de alarmă extrem de important. Și să nu uităm totuși că este un comisar european care provine din PSD, dar care iată consideră ca întâmplându-se un lucru extrem de grav și sesizând acest lucru public, riscul României de dezangajare a unei sume importante de bani estimată la 800 de milioane de euro până la sfârștiul anului (...)

Am propus deja liderului de grup PNL și împreună, luni vom face demersuri, de a o convoca pe doamna Rovana Plumb la Comsia de Afaceri Europene, acolo unde eu sunt vicepreședinte pentru a discuta despre această situație, despre riscurile la care este expusă România și modul în care noi suntem incapabili de a termina proiectele mature, proiecte mature fiind proiecte care sunt deja în stadiul de a intra în finanațare", a declarat Roberta Anastase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel