Anamaria Prodan, reacție DURĂ despre Ianis Hagi: Va sta mereu cu frica să nu-l supere pe tata

Anamaria Prodan a vorbit despre cariera lui Ianis Hagi.

"Nu o să se mai nască un Hagi în viitorul apropiat. Ianis este un copil foarte talentat, care trebuie lăsat puțin și presa să nu-l sufoce: auăleu, un meci ce a făcut, a rupt norii și meciul următor când nu mai face nu știu câte faze bune îl dărâmăm efectiv, tot cu presa. Ianis trebuie lăsat, pentru că are deja sabia deasupra capului, tatăl Hagi. Are un nume greu. Este cumplit pentru un astfel de copil să poate să-și păstreze concentrarea și să să gândească: oare trebuie să joc, să fiu relaxat. Nu! Ianis va sta întotdeauna cu frica să nu-l supere pe tata, să nu sufere presa, să nu dezamăgească populația României. Lăsați-l că este un copil care orice alt copil talentat din fotbalul românesc!", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Realitatea PLUS. 

"În momentul ăsta nici nu poți să-i compari. E diferență de la cer la pământ, Ianis e un copil. Nu ai cum", a adăugat ea.

Citește și: Petiție pentru Aldo. Marius Chircă, detalii incredibile: "Vrea să-l adopte, dar Poliția nu i-l dă!". Motivele inexplicabile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel