Urmărește emisiunea live


Anamaria Prodan, despre locul din casă în care nu intră niciodată

Cel mai nou reality show, ce îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, revine duminică la Antena Stars.

Deşi este o fire foarte puternicã, Anamaria Prodan a vorbit la „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului" despre locul din casã în care nu intrã niciodatã. „Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru cã nu ies niciodatã, nu pot sã mã uit în jos. Eu cu înãlţimea...îmi e fricã de mor. Cea mai proastã glumã a prietenilor mei este asta: sã mã împingã uşor, atunci când sunt la înãlţime, fie ea şi doar 50 de cm, dacã m-ai împins, fac moarte de om!", a declarat aceasta.

Cel de-al doilea episod al seriei le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sãrbãtoritã alãturi de foarte mulţi prieteni în Dubai, dar şi de la întâlniri de business, antrenamente, ieşiri cu prietenii sau alte evenimente din viaţa familiei. Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel