Anamaria Prodan, decizie după imaginile cu Reghe

Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf, arhivă
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf, arhivă

Anamaria Prodan a luat o decizie după ce mai multe imagini cu soțul ei au ajuns în presă. 

La scurt timp după ce în presă au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Corina, noua femeie din viața lui, Anamaria Prodan a luat o decizie. Într-un comunicat transmis prin intermediul Fanatik, impresara a mărturisit că-l iartă pe Laurențiu Reghecampf și îl așteaptă să revină în sânul familiei. 

VEZI ȘI: Reghecampf și Corina, iubita sa, în tandrețuri. Primele imagini împreună, după anunțul divorțului de Anamaria Prodan (FOTO)

Comunicatul integral al Anamariei Prodan

"A avea o dorința puternică nu înseamnă că îți știi stăpâni gândurile sau că le știi sincer direcționa către bine! Tot ce avem în creierul nostru poate să fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim să realizăm și cum ne imaginăm că putem! Numai în creierul nostru credem că îi ajutăm pe cei ce gravitează pe lângă noi și nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste suflete și cumplit de rău este faptul că nici aceste suflete habar nu au ce și doresc! Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi! Putem alege să ajutăm aceste suflete slabe, însă nu putem să-i obligăm sau să-i trezim din somnul adânc în care cad.

Putem să alegem să îi ajutăm! Însă niciodată nu vom ști ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți dă, dar nu îți poate băga în traistă! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuală ce alegere facem. Când ne zbatem și vrem să ajutăm alt suflet, noi credem în creierul nostru că facem bine! Mi-am antrenat creierul să cred că oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca să preiei comanda, trebuie să-ți antrenezi creierul să știe diferența între a-ți dori ceva și cum faci că să obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorințe clare și știi că nu tu trebuie să te zbați ca să primești ce-ți dorești, ești în disciplină cu creierul!

Sufletul cu creier trebuie să fie condus de forța binelui! Trebuie să creadă în principiile vieții sau, mai bine spus, să le înțeleagă. Dacă o altă persoană e departe de tine, nu înseamna că e bine, chiar dacă toți ceilalți și inclusiv acea persoană spune că e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e altă.

Exteriorul faptelor poate încerca să te convingă că persoana e bine, însă în creierul ei poate să fie exact opusul! Direcția nu este dată de realitatea ce o vede ochiul Și nici de ce încearcă să te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu să crezi și se îndreaptă în direcția credinței tale clare! Asta ne conduce! Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor!

Mi-am antrenat creierul să creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat să fie “SMART” și să mă ajute să obțîn ce îmi doresc! Creierul nostru este creatorul stării în care ne aflăm acum! Nu îmi las niciodată creierul să-mi ofere stări negative, EU îi spun cum vreau să mă simt și îmi aduc aminte că am făcut numai bine până acum! ÎMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI ÎMI PĂSTREZ STAREA ASTA!

Ce nu am obținut până acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie să ne învățam creierul cu siguranța binelui, să ne aducem aminte cât bine am primit până acum! Starea de bine nu ne-o da cealaltă persoană, noi am învățat ce ne face bine și am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, să ne “up datăm “și să creăm mai mult bine în gând! Eu sunt inundată în creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele.

Creierul meu a învățat să dea drumul la trecut căci dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă că binele nu mai vine la ține, îți înveți creierul să dea drumul la răul din care vrei să scapi și să faci loc pentru binele care instant distruge RĂUL! Am să invit pe cei care m-au supărat la mine, să bem o cafea, să-i fac să înțeleagă că viața este scurtă și merită trăită decent și demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul să știe să aleagă binele, dorința noastră nu trebuie să fie aleasă din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune și un viitor frumos!", a transmis Anamaria Prodan. 

"Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești!"

În continuare, impresara a spus că "tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom strigă în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră că indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalte! O să-l ajutăm pe Soarele nostru că sufletul lui să poată vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm că în această viața, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărată fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile să involueze și să alunece în lumea obscură. Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în altă! Tocmai de aceea noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândra că una dintre cele mai grele lecțîi ale viețîi am trecut o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat greșeală și va stă probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit  O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un “dead end“! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind… dar nu îi judec pentru că… toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

"Nu am să-mi lovesc soțul niciodată"

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viață lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN."

"SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS ÎN FAȚA TUTUROR ȘI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. ÎN VIAȚĂ ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SĂ ȘI LE IA SINGUR! ALEGEȚI MEREU SĂ FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DEȘTEPȚII DINTRE PROȘTI! CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ȘI RESPECT ABSOLUT!", a conchis Prodan. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy