ANAF. Teodorovici: Angajații NU au voie să se plângă

Angajaţii ANAF nu au voie să se plângă, ei au obligaţia de a propune conducerii Ministerului Finanţelor soluţii pentru problemele contribuabililor, a declarat, marţi, ministrul Eugen Teodorovici. 

"Angajaţii ANAF nu au voie să se plângă. Obligaţia lor era să vină să propună conducerii, de-a lungul timpului, soluţii pentru problemele pe care dânşii le culeg de la contribuabili. Să stea la ghişeu sau să stea în spatele biroului şi să se plângă nu cred că este corect. Dar împreună o să găsim cele mai bune formule şi pentru a identifica, şi pentru a clarifica, şi pentru a acţiona aşa cum trebuie, în mod legal, pentru ca infracţiunea să scadă", a precizat Teodorovici la Palatul Parlamentului. 

Precizarea ministrului Finanţelor a survenit unei întrebări privind o eventuală iniţiativă legislativă, în condiţiile în care reprezentanţii ANAF s-au plâns că evaziunea fiscală este prea slab definită şi că ar fi nevoie de mai multă claritate în acest sens. 

[citeste si]

Cât priveşte conducerea ANAF, ministrul Finanţelor a arătat că aceasta lucrează şi că nu trebuie să aştepte cineva o schimbare. 

"Avem azi o conducere a ANAF care lucrează. Este o conducere, tot sistemul trebuie să lucreze, nu trebuie să aştepte cineva o schimbare, atât timp cât este azi o conducere (...). Ca principiu de bază, fiecare îşi asumă nişte indicatori de performanţă şi mai departe în jos în structură se face la fel", a susţinut Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel