ANAF pune la bătaie mii de joburi pentru tineri absolvenți

ANAF vrea să angajeze tineri absolvenți.

ANAF intenționează să treacă la un proces de întinerire a instituției, în condițiile în care se confruntă cu pensionari, înregistrează un număr important de posturi vacante iar o treime din personal are mai mult de 51 de ani, a declarat luni Mirela Călugăreanu, președintele ANAF, la Realitatea TV.

„33% din personalul actual al ANAF are peste 51 de ani. Anii care vin ne vor crea o problemă din acest punct de vedere. Anul acesta și la anul ies la pensie 2.500 de oameni din 23.500, o pondere semnificativă", a spus Mirela Călugăreanu.

3.000 de posturi vacante

Șefa ANAF spune că tinerii cărora le predă la ASE s-au declarat interesați de o carieră în sistemul public și că instituția va angaja tineri fără examen, aceștia urmând să fie instruiți în interiorul sistemului. Procesul de selecție va fi făcut în funcție de mediile de la facultate și notele de la anumite discipline, a precizat Mirela Călugăreanu.

Șefa ANAF spune că în jur de 3.000 de posturi vacante ar putea fi transformate în posturi de debutant, scrie Mediafax.

Pe de altă parte, în 2020 instituția va avea o mare parte din activitate informatizată, situație care va permite o serie de transferuri interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel