ANAF, apartamente la licitație

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Argeş a scos la licitaţie 30 de apartamente aparţinând Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni, în contul unor datorii de 2,5 milioane de lei către bugetul de stat. 

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cele 30 de apartamente, aflate în două blocuri din localitatea argeşeană Mărăcineni, vor fi vândute cu preţuri de pornire cuprinse între 17.105 şi 59.607 lei. Licitaţia este programată pe 8 februarie, cu începere de la ora 11,00. 

"Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. (...) Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecătorească competentă, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţă", se mai menţionează în anunţul ANAF. 

Cele 30 de apartamente sunt ocupate de chiriaşi, majoritatea actuali sau foşti angajaţi ai Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni, care riscă să fie evacuaţi din imobile. 

Directorul general al institutului, Mihail Coman, a precizat, într-o declaraţie dată presei locale, că Tribunalul Argeş a admis, în decembrie 2016, o contestaţie la executare privind sechestrul pus de ANAF pe cele 30 de apartamente, în baza deciziei instanţei fiind trimisă către DJFP Argeş o solicitare privind anularea anunţului de vânzare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel