Ana Maria Popescu, la revenirea în țară de la RIO: Mă simt dezamăgită

Ana Maria Popescu, liderul echipei României de spadă feminin, campioană olimpică la JO 2016, a trăit sentimente contradictorii la sosirea din Brazilia pe aeroportul Otopeni, de bucurie și fericire pentru câștigarea titlului olimpic, dar și de nemulțumire pentru diverse critici la adresa medaliatelor cu aur după concursul individual.

Cui nu i-ar fi dor de casă, care stă plecat o lună de zile, își face treaba, o face bine și după aia parcă e pedepsit și trebuie acolo să mai stea 12 zile. Mă bucur că am ajuns acasă și de data asta putem să plângem de fericire. Pentru noi așteptarea competiției și așteptarea de după au fost foarte lungi, încă nu am înțeles de ce a trebuit să stăm acolo în loc să venim acasă. Am și uitat ce am făcut. Pentru noi era important să venim acasă și să ne vedem cu familia, mai ales că mă întorc de la Rio cu gustul cel dulce al victoriei, dar și cu gustul cel amar pentru ce s-a întâmplat, pentru anumite declarații, a declarat Ana Maria Popescu (Brânză), vicecampioană olimpică la individual în 2008, citează Agerpres.

Citește și: JO 2016: Ana Maria Brânză, mesaj acid pentru specialiștii de pe canapea

Ana-Maria Brânză a dat frâu și emoțiilor pe care fetele le-au încercat după criticile venite în urma parcursului slab din concursul individual, dar și pe tema echipamentului care a stârnit multe discuții.

Da, au fost probleme cu echipamentul. Am fost acuzate că am dat măsuri mici, dar noi am dat măsurile pe care le purtăm întotdeauna la treninguri, indiferent că am fost echipate de federație, COSR sau altcineva. După numai trei zile de concurs nu puteam ridica ochii de rușine din cauza rezultatelor de la individual. Ei bine, oameni de la care mă așteptam să fie în aceeași echipă cu mine, au fost primii care au dat cu pietre și nu mi se pare normal. Am fost numiți aroganți, ni s-a spus că am venit nepregătiți la JO. Eu nu consider că unul dintre colegii mei poate să facă o asemenea o asemenea 'aroganță', să meargă nepregătit acolo și să-și bată joc de șansa pe care o are o dată la patru ani. Îi pot înțelege pe oamenii aceia pătimași, suporteri, care consumă sport și care au pretenții de la oricine. Dar, nu pot să-i înțeleg pe oamenii care trebuiau să fie în echipa mea și mă trezesc că nici nu s-a terminat competiția, mai am șanse la medalii, și ei sunt primii care mi-au sărit în cap. Mă simt dezamăgită și ăsta e motivul pentru care nu pot să mă bucur până la capăt de acest rezultat, a declarat sportiva de la CSA Steaua București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel