Ana Maria Pătru, decizie neașteptată privind comisia de anchetă

Ana Maria Pătru declină prezenţa la lucrările comisiei de anchetă pe marginea alegerilor prezidenţiale din 2009, a declarat luni preşedintele comisiei, Mihai Fifor.

'V-am distribuit scrisoarea doamnei Ana Maria Pătru. Declină prezenţa la lucrările comisie şi ne trimite un document pe care vă rog să îl analizaţi şi o să discutăm ulterior', i-a informat Mihai Fifor pe membrii comisiei', a anunţat Fifor în cadrul şedinţei comisiei.

Întrebat de senatorul USR Mihai Goţiu ce se poate face în cazul în care Ana Maria Pătru refuză să vină la audieri, Mihai Fifor a arătat că la finalul şedinţei de audieri de luni se va lua o decizie în acest sens.

[citeste si]

'Hotărârea spune foarte clar ce putem face, rugămintea mea este să ne uităm peste materialul trimis şi la finele şedinţei de azi discutăm şi luăm o decizie', a precizat preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009', a menţionat Fifor. Şi săptămâna trecută Ana Maria Fifor, vicepreşedinte al AEP în 2009, a lipsit de la audierile comisiei la care a fost invitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel